Discussieplatform

Op het discussieplatform kunt u berichten plaatsen, hierop reageren en discussies lezen in de volgende groepen:  

 • Wat Willen Wijkers voor algemene onderwerpen door en voor wijkers
 • Stadsdebatten geleid door een ambtenaar met specifieke onderwerpen over de stad
 • Wijkdebatten geleid door de wijkcoördinatoren/wijkgroepen met specifieke onderwerpen voor die wijk. 
   

Naar Beverwijkforum.nl >>

Korte uitleg

 1. Om de discussies te lezen hoeft u zich niet te registreren
 2. Om te kunnen publiceren moet u zich eenmalig registreren. Nadat u akkoord bent gegaan met de voorwaarden, vult u minimaal in: gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres. (emailadres blijft verborgen, tenzij u aangeeft dat iedereen dit mag zien)
 3. U ontvangt een e-mail als de registratie is goedgekeurd. Nu kunt u meedoen met de discussies. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vul de code in die vermeld wordt op het "plaatje". De code is hoofdlettergevoelig en het cijfer 0 wordt aangeduid als O met /
 4. Kies een forum
 5. Kies een onderwerp, gebruik de knop 'nieuw antwoord' om te reageren, plaats uw reactie en bekijk het 'voorbeeld'
 6. Publiceer uw reactie definitief via ‘OK’ 
   

Veelgestelde vragen

De voorwaarden

Dit discussieplatform is bedoeld om meningen en reacties te geven over onderwerpen die met de gemeente Beverwijk te maken hebben. Wij verwachten van de leden dat zij hun berichten respectvol schrijven. Kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksueelgeoriënteerde berichten mogen niet geplaatst worden. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet opvolgt kun je meteen en permanent gebanned worden en zal eventueel je serviceprovider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP-adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen gebruikersinformatie die in het profiel opgegeven worden. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hackpogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Het beheer sluit topics waarop na 3 maanden niet meer gereageerd is. Het e-mail adres dat je opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.