Gebiedsgericht werken

Vincent Boelhouwer en Marc Kouwenhoven zijn onze gebiedsmanagers. Zij zorgen voor de leefbaarheid en de sociale samenhang in Beverwijk en Wijk aan Zee. Vincent is aanspreekpunt voor het gebied ten oosten van de Alkmaarseweg-Schans en Marc voor het gebied ten westen van de Alkmaarseweg-Schans. 

Activiteiten organiseren

Wij ondersteunen initiatieven die de leefbaarheid en/of de sociale samenhang in uw buurt verbeteren. Wanneer u een activiteit organiseert, kunt u daarvoor een vergoeding online aanvragen. Lees wel eerst de voorwaarden voor zo'n vergoeding.

Gebiedsindeling Beverwijk

Goede buur

Bewoners die zich inzetten voor de buurt kunt u in het zonnetje laten zetten. Bijvoorbeeld mensen die rommel opruimen van de straat, zorgen voor hun buren of werken in het stadspark. Om te laten zien dat de gemeente dat waardeert, schenkt het college hier speciale aandacht aan. Het 'Goede buur'-initiatief vindt 2x per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar. U kunt een ‘Goede buur' online aanmelden.

Een kijkje achter de schermen van Handhaving

We willen allemaal prettig wonen in een veilige, sociale en schone wijk. Dat is helaas niet altijd het geval, maar wat kunt u er zelf aan doen om dat te verbeteren? Wat doet de gemeente en wat doet de politie? Waar zou de gemeentelijke handhaving aandacht aan moeten geven in 2015? Dit kwam allemaal aan bod tijdens de themabijeenkomst Handhaving op 27 oktober 2014. U kon daar een kijkje achter de schermen nemen over hoe handhaving nu eigenlijk werkt in onze gemeente. Het verslag en de presentatie van deze bijeenkomst vindt u onderaan deze pagina. 

Wijkgroepen

Meer informatie

Gebiedsmanagers (0251) 256 256.