Smaakmarkt Wijk aan Zee

Op de vrijdagavonden in juli en augustus kunt u vanaf 17.00 uur genieten van heerlijke etenswaren en andere producten in Wijk aan Zee. 

Op de Smaakmarkt kunt u lekker eten, drinken en ontdekken. De samenstelling van de Smaakmarkt  zal wekelijks verschillen. Er staan kraampjes met etenswaren uit diverse landen, producten die op een bijzondere manier gepresenteerd worden en ter plekke genuttigd kunnen worden en ook zelfgemaakte producten. Informatie en ontmoeten staan centraal.

Aan muziek en vermaak zal het niet ontbreken! Elke week wordt de smaakmarkt voorzien van optredens, van straatmuziek tot koor. Ook voor de kinderen is er steeds iets anders te doen.

De Smaakmarkt is een initiatief van het Toeristisch informatiepunt (TIP) die hiervoor samenwerkt met SaWaZ, Cultureel Dorp en de werkgroep Smaakmarkt. De Smaakmarkten vindt plaats op de vrijdagen in juli en augustus van 17.00 - 21.30 uur op het Julianaplein in Wijk aan Zee. Op deze markt met goede smaak, komen allerlei producten en initiatieven bij elkaar.De gemeente Beverwijk ondersteunt dit geweldige initiatief.

Beverwijk, 12 juli 2013