Winkelen

De gemeente Beverwijk is een aantrekkelijke winkelstad. Er is ruime parkeergelegenheid en een winkelcentrum met zowel speciaalzaken als landelijke winkels. Meer informatie vindt u op www.beverwijkwinkelstad.nl.

Woonboulevard Beverwijk

De Beverwijkse woonboulevard was de 1e in zijn soort en is dan ook bekend in Nederland. De woonboulevard ligt aan de Parallelweg en trekt bezoekers uit alle regio's.  Er is een mix aan woonwinkels, grootschalige winkels en horecagelegenheden. Parkeren is er gratis. www.woonboulevardbeverwijk.nl

Beverwijkse Bazaar

De Beverwijkse Bazaar is, met ruim 3000 kramen en winkeltjes, Europa’s grootste overdekte markt. De Bazaar is geopend op zaterdag en zondag van 8.00 tot 18.30 uur. Elk weekend trekt de bazaar circa 50.000 mensen. Diverse terrasjes, amusante standwerkers en gezellige live muziek zorgen voor een unieke sfeer. Er zijn 5.500 parkeerplaatsen. www.debazaar.nl

Winkelcentrum

Beverwijk is het koopcentrum van de IJmond. Op loopafstand van het bus- en treinstation vindt u winkels in de Breestraat, de Zeestraat, Begijnenstraat, Beverhof en Nieuwstraat. Door het aanbod van grote landelijke ketens en mooie speciaalzaken in en om de historische Breestraat, heeft Beverwijk veel te bieden. Elke woensdag is er een weekmarkt in de Breestraat. De winkels mogen elke zondag open zijn.

Verder zijn er verschillende grote wijkwinkelcentra zoals winkelcentrum De Plantage www.winkelcentrumplantage.nl en de nieuwe overdekte Wijkerbaanwww.dewijkerbaan.nl. Het Marlocenter is 25.000 m2 groot, daar zijn de  grote bouw- en supermarkten te vinden. www.marlocenter.nl.

Meer informatie

De winkels in de gemeente Beverwijk mogen elke zondag open zijn.

Weekmarkt

Marktmeester P.J.Kok

Vervangend marktmeester J. Boon

06-83709768 marktmeesterbeverwijk@hvcgroep.nl

Meer winkelen

www.beverhof.nl

www.koopzondag.com

www.toerismeijmond.com

www.hollandsemarkten.nl