Beverwijk is genomineerd voor de NRW Marketing Award 2020. We zitten bij de laatste vier. Enschede, Tilburg en Roosendaal zijn de andere genomineerden. Op vrijdag 27 november is de online prijsuitreiking.

Beverwijk centrum heeft LEV

Lekker, Eigenwijs Verrassend. Deze merkboodschap is tot stand gekomen via diverse co-creatiesessies. Een boodschap die ondernemers en medewerkers van de winkels in het centrum met trots uitdragen. LEV is niet alleen een campagne en het is niet vrijblijvend. Het staat ook voor de stijl en het karakter van de winkels, evenementen en acties. Het winkelcentrum zoekt de uitdaging door nieuwe dingen uit te proberen die gedurfd en eigenwijs zijn (conform de meetlat van LEV). Dit alles in samenwerking met de gemeente, ondernemers, eigenaren en bezoekers. Samenwerking = gouden driehoek.

Zo is het winkelcentrum onder het LEV-concept een datingsite gestart voor de aanpak van de leegstand. ‘Leeg pand zoekt huurder’. Een matchmaker brengt vraag en aanbod samen en gaat op zoek naar nieuwe ondernemers met LEV.

‘We zijn super trots op deze nominatie. Dat was een ‘lekker eigenwijs verrassend’ (LEV) bericht. Goed voor het centrum en alle partijen die hier met hard en ziel aan hebben gewerkt. Na het bezoek van de Koning aan ons centrum in het kader van de pijler winkelprogramma uit de visie centrum is deze nominatie een geweldige waardering voor de pijler communicatie/gastvrijheid uit de visie.’

Kijk voor meer informatie over LEV op de website van Beverwijk centrum, op Facebook of Instagram.

Over de NRW Awards

De NRW Marketing Award wordt sinds 2010 uitgereikt en is een jaarlijkse bekroning voor de meest innovatieve, inspirerende en effectieve marketinginspanningen voor een winkelgebied. De winnaars van de NRW Marketingprijs worden gezien als een kwaliteitsbenchmark en hebben een aantoonbare voorbeeldfunctie voor de sector. Een goed opgezette professionele merkstrategie voor een winkelgebied wordt steeds belangrijker. En mooie acties en events kunnen deze merkbelofte op een bijzondere wijze onderstrepen.

 

Er zijn twee soorten awards te weten :

  1. NRW Marketing Award: Professionele campagnes, acties en events gericht op merkstrategie (Brand Awareness, (re)positioning en Brand Activation).
  2. NRW Creativity Award; Speciaal bedoeld voor inspirerende en enthousiasmerende voorbeelden waarmee een (winkel)gebied bij de winkeliers, de consumenten, de bewoners en de bezoekers positief en blijvend onder de aandacht is gebracht.

Beverwijk is genomineerd voor de NRW Marketing Award.