Aan tafel met burgemeester Smit

Home > Bestuur > Aan tafel met burgemeester Smit

Aan tafel met burgemeester Smit

                                            

Burgemeester Martijn Smit is sinds 18 mei 2017 onze nieuwe burgemeester. Hij wordt regelmatig uitgenodigd bij openingen, jubilea en andere speciale gelegenheden. Dat vindt hij erg leuk. Maar hij is ook benieuwd naar de dagelijkse onderwerpen die in onze gemeente worden besproken.

Woont of werkt u in Beverwijk of Wijk aan Zee? En wilt u iets bespreken met de burgemeester? Nodig de burgemeester dan uit! Bijvoorbeeld voor een lunch bij u thuis, op het werk of in de klas. De burgemeester gaat graag het gesprek aan.

Binnen een jaar tijd, heeft burgemeester Martijn Smit 50 aanmeldingen ontvangen. Op zijn Facebook en Twitter, kun je zien wie hij allemaal ontmoet heeft.

 

Ik wil aan tafel met de burgemeester

Hoe het werkt

Met de knop hierboven kunt u een formulier invullen om u aan te melden.  Zet daarin ook waarom u burgemeester Smit graag wilt spreken en met wie u komt. Minimaal twee personen moeten er bij het gesprek aanwezig zijn. Iedereen krijgt van ons een bericht terug. Als er veel aanmeldingen zijn, moeten wij een keuze maken tussen de aanmeldingen. Schrijf dus een uitnodigende toelichting.
Als uw aanmelding wordt gekozen, dan nemen wij contact op om een afspraak te maken. Burgemeester Smit heeft een drukke agenda. Er kan 1x per 2 weken een afspraak worden ingepland. Het is niet mogelijk om een afspraak te maken met de burgemeester over onderwerpen waar een bezwaarprocedure over loopt.

Sociale media

Burgemeester Smit heeft een eigen Facebookpagina en is ook actief op Twitter. Volg hem en blijf op de hoogte!

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag 9.00 - 16.00
dinsdag 9.00 - 12.30
donderdag 9.00 - 20.00

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Volg ons

logo facebookLogo Twitter

Logo Instagram