Gemeente Beverwijk is een mozaïek van bedrijvigheid: kleurrijk, divers en ondernemend. Een stad om te wonen, te werken en plannen te realiseren. Want Beverwijkers en Wijk aan Zeeërs zijn doeners, met hart voor hun stad en hun dorp. Of het nu gaat om de wijken, sociale voorzieningen, zorg en onderwijs, de industrie, de werkgelegenheid, het centrum, toerisme, digitalisering en communicatie, kunst en cultuur, groen en duurzaamheid of samenwerking.

Werken voor de gemeente Beverwijk is niet gewoon een baan. Je hebt impact. Je doet werk dat zin heeft. Jouw werk draagt bij aan het functioneren van de gemeente en de tevredenheid van haar bewoners. Aan de slag met de steeds veranderende vraag van de burger. Dat is jouw uitdaging, dat is jouw werk. Meer weten over onze vacatures en stagemogelijkheden? Kijk dan op onze speciale vacature-website. Staat er geen passende vacature voor jou tussen? Maak dan een job alert aan met jouw e-mailadres. Hebben wij een vacature die aansluit bij jouw profiel? Dan weet jij dat vanaf nu als eerste.

Werken voor gemeente Beverwijk

Wil je op de hoogte blijven van de organisatie gemeente Beverwijk? Ben jij actief geweest voor onze organisatie? Volg dan onze LinkedIn-pagina speciaal voor (oud) stagiairs, (oud) medewerkers en pensionado's. Hier delen wij nieuws over vacatures, onze medewerkers, hoogtepunten en successen van de organisatie.

Alumni gemeente Beverwijk

Heeft deze informatie u geholpen?