Sinds donderdag 15 juli 2021 biedt Go-sharing haar diensten in de gemeente Beverwijk. Op deze pagina leest u hier meer informatie over.

Bel Go-sharing

Voor gebruikers, en inwoners, is de klantenservice bereikbaar via telefoon 085 90 22 901 (dagelijks bereikbaar van 09:00-23:00 uur, en 24/7 voor nood), chat en mail (info@gosharing.nl). Op www.go-sharing.nl/contact/ staat een overzicht van de verschillende contactmogelijkheden, hier kunnen gebruikers en inwoners een manier kiezen die het beste bij ze past. GO Sharing streeft ernaar om alle vragen binnen 12 uur te beantwoorden.

Overlast melden

Voor het melden van overlast verwijzen wij naar de contactpagina op go-sharing.nl

Wat doet de gemeente om overlast tegen te gaan?

De scooters mogen niet overal in Beverwijk worden geparkeerd. In de app van Go Sharing staan de plekken aangegeven waar de scooters wel geparkeerd mogen worden. 

Ook heeft de Gemeente Beverwijk afgesproken met GO Sharing dat gebruikers die overlast bezorgen worden uitgesloten van het gebruik van de scooters. Indien de Gemeente merkt dat er veel overlast wordt ervaren van de deelscooters, worden er nieuwe afspraken gemaakt met GO Sharing

Waarom staat de gemeente deze scooters toe?

De gemeente staat open voor nieuwe initiatieven. Daarnaast hebben wij op grond van ons regelement (de APV) geen argument om de scooters te weigeren. 

Zijn deze scooters coronaproof?

Voor informatie over de scooters verwijzen wij naar go-sharing.nl.

Heeft deze informatie u geholpen?