Afvalpas

Afvalpas

We willen Beverwijk schoner krijgen en zorgen voor minder restafval en minder vervuiling in het GFT-afval. Eén van de maatregelen is dat we de ondergrondse containers voor gft en restafval alleen toegankelijk maken voor u als omwonende. Dit doen we om te voorkomen dat bewoners of bedrijven gebruik maken van de ondergrondse container die dat eigenlijk niet horen te doen.

Wat verandert er?

De container[s] voor gft- en restafval krijgen binnenkort een slot. Ze zijn straks alleen nog open te maken met uw afvalpas (witte pas met HVC-logo erop). Hoe de pas werkt, leest u in de flyer die u kunt downloaden (zie Downloads).

Iedereen in Beverwijk en Wijk aan Zee heeft al een afvalpas gekregen. Met deze pas heeft u toegang tot het afvalbrengstation.

Afvalpas kwijt?

Bent u de pas kwijt? Dan kunt u hier eenmalig gratis een nieuwe afvalpas aanvragen. De oude pas wordt geblokkeerd om misbruik door anderen te voorkomen. U kunt een nieuwe pas aanvragen tot 31 maart 2019.
 

Privacy

De afvalpas registreert geen gegevens van u, maar daarmee opent u alleen de container. Op de website van HVC vindt u de privacyverklaring, meer informatie over het gebruik van de geregistreerde gegevens van de chip in de afvalpas en hoe HVC daar vertrouwelijk mee omgaat.

Vragen?

De HVC klantenservice geeft u graag antwoord of advies. Op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur kunt bellen via telefoonnummer 0800-0700. Een e-mail of chat sturen kan ook. U kunt ook terecht bij een team van afvalcoaches in uw buurt. Zij gaan graag met u in gesprek over het scheiden van afval en geven tips over hoe het eenvoudiger kan.

Downloads

Contactgevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag 9.00 - 16.00
dinsdag 9.00 - 12.30
donderdag 9.00 - 20.00

Telefoon

0251 - 256 256
 

WhatsApp 

(tijdens openingstijden)
 

06-11614998


Contact

Openingstijden en adressen

Volg ons

logo facebookLogo Twitter

Logo Instagram