Beverwijk Startup; datingsite voor (ver)huur van winkels

Home > Inwoners & Ondernemers > Beverwijk Startup; datingsite voor (ver)huur van winkels

Beverwijk Startup; datingsite voor (ver)huur van winkels

Leegstand is al langere tijd een probleem in veel winkelgebieden, ook in het centrum van Beverwijk. En juist in het centrum van Beverwijk gebeurt nu van alles om het winkelgebied aantrekkelijk te maken. Het Stationsgebied heeft een metamorfose ondergaan, de Beverhof staat in de steigers en de plannen voor de herinrichting van het centrumgebied zijn bijna klaar. Maar wat kunnen eigenaren doen aan lege panden?

De Vereniging van Eigenaren Centrum Beverwijk (VECB) heeft de website Beverwijks Startup gelanceerd om de leegstand tegen te gaan. Via de website kan vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld worden: een soort datingsite voor ondernemers en locaties:

website BeverwijkStartup.nl

Voor korte of lange tijd

Doelstelling is om de winkelleegstand in het centrum van Beverwijk terug te dringen door leegstaande ruimtes al dan niet tijdelijk in te vullen. Ruimtevragers en -aanbieders maken online een gratis profiel aan en komen op laagdrempelige wijze in contact met elkaar. Het project richt zich op detailhandel én op horeca, creatieve ondernemers en startups, en het zoekt ook verbinding met maatschappelijke- en culturele organisaties.

Meer dan één doel

Er zijn 3 doelen voor het tijdelijk invullen van leegstaande ruimtes: verloedering tegengaan, de profilering versterken als aantrekkelijke winkelstad, en ondernemerschap stimuleren. Daarnaast kan het nieuwe initiatieven een impuls geven. Mogelijk leidt het soms tot structurele vestiging. Dit geldt voor zowel tijdelijke als lange termijnconcepten. Samenwerking biedt misschien ook mogelijkheden voor begeleiding van startende ondernemers.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden als lokale, nationale of internationale retailer of (startende) ondernemer. Ook als u een vastgoedeigenaar, makelaar of beheerder van leegstaande panden bent, kunt u zich aanmelden. Dat kan individueel of samen met andere ondernemers.

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag    9.00 - 16.00
dinsdag      9.00 - 12.30
woensdag   9.00 - 16.00
donderdag  9.00 - 20.00 
vrijdag        9.00 - 16.00

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Volg ons

Ga naar de Facebookpagina van de gemeente BeverwijkGa naar Twitteracccount gemeente Beverwijk

Ga naar Instagram gemeente Beverwijk 

 Ga naar Youtube gemeente Beverwijk