E-loket bedrijven

Home > Inwoners & Ondernemers > E-loket bedrijven

E-loket bedrijven

Op www.ondernemersplein.nl vindt u alle informatie ondernemen. De regels kunnen per gemeente verschillen. U wordt vanzelf doorverwezen naar de juiste informatie.

Op www.kamervanKoophandel.nl staat bijvoorbeeld informatie over het starten van een onderneming, het handelsregister, een ondernemingsplan, maar ook over de verschillende rechtsvormen, belastingen en verzekeringen.

Voor informatie over vergunningen met daarbij behorende formulieren en andere bedrijfsgerelateerde diensten kunt u terecht op deze website.

Startende onderneming

Als startende ondernemer heeft u geen specifieke vestigingsvergunning van de gemeente nodig. De gemeente toetst ondernemers die zich vestigen aan het bestemmingsplan of u zich op de aangegeven locatie kunt vestigen en of de benodigde vergunningen zijn afgegeven. Wanneer de gemeente geen grond voor bedrijfsvestiging heeft, kunt kijken of er mogelijkheden zijn bij bijvoorbeeld lokale makelaars.

Ondernemen in de EU

Beverwijk is aangesloten op het Informatiesysteem Interne Markt Informatie (IMI). IMI is een beveiligde online toepassing waarmee Europese overheden snel en gemakkelijk met hun partners in Europa kunnen communiceren (externe website).

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag    9.00 - 16.00
dinsdag      9.00 - 12.30
woensdag   9.00 - 16.00
donderdag  9.00 - 20.00 
vrijdag        9.00 - 16.00

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Volg ons

Ga naar de Facebookpagina van de gemeente BeverwijkGa naar Twitteracccount gemeente Beverwijk

Ga naar Instagram gemeente Beverwijk 

 Ga naar Youtube gemeente Beverwijk