Beverwijk Beter Bereikbaar

Home > Inwoners & Ondernemers > Nieuwsarchief > Beverwijk Beter Bereikbaar

Beverwijk Beter Bereikbaar

RSS

Mobiliteitsvisie 2030

De gemeente Beverwijk en Sweco hechten veel waarde aan het actief betrekken van de inwoners van Beverwijk in haar beleidsvorming. Zo zijn wij onlangs zelf de straat op gegaan om straatinterviews af te nemen om mensen op straat vragen te stellen en hen mee te laten denken over de Mobiliteitsvisie 2030.
De kou en wind hebben hen niet tegen gehouden om in totaal op maar liefst 8 locaties te staan: van het Stationsplein, de Parallelweg, de Breestraat, het industrieterrein tot en met de pont!

Wij willen onze inwoners bedanken die, ondanks de drukke agenda toch tijd heeft vrij gemaakt om enkele vragen te beantwoorden. We hebben vragen gesteld over uw ervaringen op het gebied van verkeersveiligheid, de bereikbaarheid, de verbinding van de gemeente met de regio en het aandeel groen binnen de gemeente.
We hebben mooie gesprekken gevoerd met diverse inwoners en hebben geweldige input gekregen om tijdens het Stadgesprek, dat binnenkort gaat plaatsvinden, verder over door te praten. Daarnaast gaan we deze input ook gebruiken voor de ontwikkeling van de Mobiliteitsvisie 2030. 

We willen iedereen erg bedanken voor de medewerking en hopen u terug te zien op het Stadgesprek (dinsdag 10 november of donderdag 12 november).
Afhankelijk van de Corona-maatregelen vinden de gesprekken online of op locatie plaats. Houd deze website en de social media in de gaten voor meer informatie.

Alleen samen houden wij Beverwijk bereikbaar!

Beverwijk, 20 oktober 2020

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag    9.00 - 16.00
dinsdag      9.00 - 12.30
woensdag   9.00 - 16.00
donderdag  9.00 - 20.00 
vrijdag        9.00 - 16.00

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Volg ons

Ga naar de Facebookpagina van de gemeente BeverwijkGa naar Twitteracccount gemeente Beverwijk

Ga naar Instagram gemeente Beverwijk 

 Ga naar Youtube gemeente Beverwijk