De Beverwijkwijzer is online

Home > Inwoners & Ondernemers > Nieuwsarchief > De Beverwijkwijzer is online

De Beverwijkwijzer is online

RSS

De drie IJmondgemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen hebben samengewerkt aan een nieuwe website voor inwoners en professionals van de IJmond. De website geeft informatie over organisaties die werken op het terrein van wonen, welzijn en zorg, jeugd en gezin en werk en inkomen: het Sociaal Domein. Deze website is gebruiksvriendelijk voor alle gebruikers. Neem gerust een kijkje door op de knop te drukken:

Beverwijkwijzer

Organisaties in het Sociaal Domein

Op de Beverwijkwijzer kunt u als inwoner van Beverwijk of Wijk aan Zee zelfstandig uw weg vinden naar organisaties in het Sociaal Domein. U vindt er bijvoorbeeld informatie over zorg en ondersteuning, opvoeding en gezin, gezond blijven of wonen en huishouden. Op de bijhorende Sociale Kaart staan organisaties die hulp, zorg en advies bieden in de gemeente en de regio. Of die actief zijn in de wijk, met activiteiten, sport en ontmoeting. Van fysiotherapeut tot verzorgingshuis, van damclub tot dagactiviteitencentrum en van loopbaancoach tot opvoeddeskundige.

Eigen website voor elke gemeente

De drie IJmondgemeentes hebben ieder een eigen website, Naast de Beverwijkwijzer is er ook de Heemskerkwijzer en de Velsenwijzer. De websites hebben dezelfde uitstraling en kleine inhoudelijke verschillen.

Samenwerking

Aan de ontwikkeling van de Sociale Kaart werken professionals, medewerkers vanuit de wijkteams en de IJmond-gemeenten samen.

Beverwijk, 17 mei 2018

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag 9.00 - 16.00
dinsdag 9.00 - 12.30
donderdag 9.00 - 20.00

Let op: op vrijdag 19 en maandag 22 april is het Stadhuis gesloten

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Volg ons

logo facebookLogo Twitter

Logo Instagram