Denk mee over een nieuw mobiliteitsplan

Home > Inwoners & Ondernemers > Nieuwsarchief > Denk mee over een nieuw mobiliteitsplan

Denk mee over een nieuw mobiliteitsplan

RSS

Hoe verplaats jij je van de ene naar de andere plek? Wat kan de gemeente doen om jouw reis naar belangrijke bestemmingen (werk, studie, sociale activiteiten) een stukje makkelijker, sneller en duurzamer te maken? Op welke manier verplaatsen we ons in de toekomst? Hoe kunnen we met elkaar werken aan verkeersveiligheid? En hoe kan de gemeente de overlast van verkeer zo veel mogelijk beperken? Wat betekent dit voor onze wegen, fietspaden en parkeerplekken in de toekomst?

Deel uw mening en ideeën!

We horen graag van u wat u belangrijk vindt. Daarom lanceren we op 19 november een online enquête. Iedereen die een mening of een idee heeft over de mobiliteit en bereikbaarheid van Beverwijk en Wijk aan Zee kan ons dat laten weten. De resultaten van de enquête worden gebruikt om te bepalen wat we met elkaar belangrijk vinden. Wat gaat er al goed en wat kan er worden verbeterd? De enquête kan van 19 november tot en met 8 december 2019 door iedereen worden ingevuld.

Start enquête

Ga met ons in gesprek

In januari organiseren wij een aantal discussiebijeenkomsten met inwoners en ondernemers over de mobiliteitsvisie. We gaan dan in gesprek over de resultaten van de enquête en over de belangrijkste uitdagingen voor de toekomst. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan een discussiebijeenkomst, dan kunt u uw e-mailadres achterlaten. Op basis van de aanmeldingen, nodigen wij een aantal mensen uit voor de gesprekken. 

Besluitvorming

In de zomer van 2020 moet de nieuwe mobiliteitsvisie af zijn. De gemeenteraad neemt vervolgens een besluit over de mobiliteitsvisie.

Beverwijk, 14 november 2019