Grof afval? Gebruik een gratis aanhangwagen!

Home > Inwoners & Ondernemers > Nieuwsarchief > Grof afval? Gebruik een gratis aanhangwagen!

Grof afval? Gebruik een gratis aanhangwagen!

RSS

Vanaf 1 september 2017 kunnen inwoners van Beverwijk, Heemskerk en Velsen gratis een aanhangwagen gebruiken om grof afval naar het afvalbrengstation in Velsen of Beverwijk te brengen. Wethouder Jaqueline Dorenbos van Beverwijk: “Met de service van een aanhangwagen te leen is het zó makkelijk om zelf uw grofvuil of snoeiafval weg te brengen naar het afvalbrengstation. Doe ook mee!”

Gratis aanhangwagen gebruiken
U kunt drie uur lang gratis gebruik maken van een aanhangwagen van Boedelbak om grof afval naar het afvalbrengstation te brengen. De service is uitsluitend voor particulieren. Op verschillende plaatsen in de drie gemeenten ziet u vanaf 5 september afbeeldingen met tijdelijk krijt – vooral op plekken waar nu met regelmaat grof afval wordt neergezet. Denk bijvoorbeeld aan meubilair, kapotte huishoudelijke apparaten, grof tuinafval en bouwafval. De gemeenten willen met deze service haar inwoners extra stimuleren om hun grof huishoudelijk afval naar het afvalbrengstation van HVC te brengen.

Reserveren aanhangwagen
U kunt de aanhangwagen reserveren via www.boedelbak.nl of bij een ophaallocatie van Boedelbak binnen Beverwijk, Heemskerk of Velsen. U betaalt wel eerst huur en een borg van 75 euro. De borg krijgt u terug als u de aanhangwagen terugbrengt. Het huurbedrag wordt binnen zeven werkdagen weer teruggestort als u voldoet aan twee voorwaarden: u heeft de boedelbak niet langer dan 3 uur geleend en u heeft een ondertekend huurformulier met een stempel van het HVC afvalbrengstation. Het gestempelde huurformulier mailt u naar info@boedelbak.nl of stuurt u naar Boedelbak, antwoordnummer 10503, 2130 VC Hoofddorp.

Ophaallocaties Boedelbak
De aanhangwagen kan op de volgende locaties opgehaald worden: BP Parallelweg 1 Beverwijk, Tinq Jan Ligthartstraat Heemskerk, BP de Baandert 3 Heemskerk, BP IJmuiderstraatweg 120 IJmuiden en Total De Kamp Velserbroek.

Afval scheiden
De afvalsoorten die gescheiden worden op het afvalbrengstation, worden daarna zoveel mogelijk gerecycled. Afval heeft waarde. In afval zitten waardevolle materialen die gebruikt worden als grondstof voor nieuwe producten. Door afval te scheiden draagt u bij aan het behoud van (soms) schaarse grondstoffen.

Beverwijk, 30 augustus 2017

Contactgevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag 9.00 - 16.00
dinsdag 9.00 - 12.30
donderdag 9.00 - 20.00

Telefoon

0251 - 256 256
 

WhatsApp 

(tijdens openingstijden)
 

06-11614998


Contact

Openingstijden en adressen

Volg ons

logo facebookLogo TwitterLogo Instagram