Hallen 30 t/m 33 van De Bazaar weer open

Home > Inwoners & Ondernemers > Nieuwsarchief > Hallen 30 t/m 33 van De Bazaar weer open

Hallen 30 t/m 33 van De Bazaar weer open

RSS

Persbericht

De voorzitter van de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) heeft, in overleg met de burgemeester van Beverwijk, de directie van De Bazaar vandaag laten weten dat de hallen 30 t/m 33 vanaf aanstaande zaterdag (5 september) weer open mogen voor bezoekers. Het besluit om de hallen weer te openen, is genomen op basis van de maatregelen die De Bazaar gisteren toezegde te nemen om het risico op besmetting met het coronavirus te voorkomen.

De gemeente Beverwijk en de VRK zijn blij dat de hallen zaterdag weer open kunnen. “De directie van De Bazaar heeft haar verantwoordelijkheid genomen door met een uitgebreid pakket aan maatregelen te komen,” aldus voorzitter Marianne Schuurmans van de VRK. “Het komt er nu op aan dat deze maatregelen goed worden uitgevoerd en ook het juiste effect bereiken, zodat iedereen voldoende ruimte heeft om zich aan 1,5 meter afstand te houden.” Burgemeester Martijn Smit van Beverwijk doet een beroep op de medewerking van de bezoekers: “De directie van De Bazaar is ermee geholpen als de bezoekers ook hun verantwoordelijkheid nemen door zich aan de regels van de Bazaar te houden en zo voldoende afstand te houden. Het is echt zo dat we alleen samen corona onder controle houden.”

De komende periode blijven de VRK en de gemeente Beverwijk monitoren of de door de Bazaar genomen maatregelen voldoende effect hebben. Na elk weekend wordt samen met De Bazaar geëvalueerd of daar ook daadwerkelijk sprake van is.

Beverwijk, 3 september 2020

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag    9.00 - 16.00
dinsdag      9.00 - 12.30
woensdag   9.00 - 16.00
donderdag  9.00 - 20.00 
vrijdag        9.00 - 16.00

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Volg ons

Ga naar de Facebookpagina van de gemeente BeverwijkGa naar Twitteracccount gemeente Beverwijk

Ga naar Instagram gemeente Beverwijk 

 Ga naar Youtube gemeente Beverwijk