Hulp vinden via Beverwijkwijzer

Home > Inwoners & Ondernemers > Nieuwsarchief > Hulp vinden via Beverwijkwijzer

Hulp vinden via Beverwijkwijzer

RSS

Om inwoners en zorgprofessionals in de IJmond beter te ondersteunen is de digitale hulpwijzer vernieuwd. De Beverwijkwijzer geeft informatie over organisaties die in Beverwijk werken op het terrein van wonen, welzijn en zorg, jeugd en gezin en werk en inkomen. Het zoeken op de vernieuwde website is makkelijker geworden én de informatie wordt op wijkniveau gepresenteerd.

Het aanbod blijft hetzelfde

Het aanbod op de website is niet veranderd. Inwoners en zorgprofessionals kunnen onverminderd terecht voor informatie over zorg en ondersteuning, opvoeding en gezin, gezond blijven of wonen en huishouden. Van fysiotherapeut tot verzorgingshuis, van damclub tot dagactiviteitencentrum en van loopbaancoach tot opvoeddeskundige. p de Velsenwijzer  is alles terug te vinden in uw buurt, binnen de gemeente of in de regio.

Samenwerking

De website is een samenwerking tussen professionals, medewerkers vanuit de wijkteams en de IJmondgemeentes. Met deze hulpwijzers kunnen zowel inwoners als professionals zo goed mogelijk ondersteund worden in hun vragen rond zorg en participatie. Neem vooral eens een kijkje in wat de hulpwijzer voor u kan betekenen.  Klik op onderstaande button en neem een kijkje.

www.Beverwijkwijzer.nl

Beverwijk, 2 september 2019

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag 9.00 - 16.00
dinsdag 9.00 - 12.30
donderdag 9.00 - 20.00

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Volg ons

Ga naar de Facebookpagina van de gemeente BeverwijkLogo Twitter

Logo Instagram