Vanaf 1 mei: Service op afspraak

Home > Inwoners & Ondernemers > Nieuwsarchief > Vanaf 1 mei: Service op afspraak

Vanaf 1 mei: Service op afspraak

RSS

Wij vragen onze inwoners voortaan een afspraak te maken voor het aanvragen van zaken als een paspoort of rijbewijs of het doorgeven van een verhuizing. Net zoals dat ook bij andere dienstverleners zoals banken of kappers gebeurt. De wachttijden in het Stadhuis worden hiermee tot een minimum beperkt. Inwoners die zonder afspraak naar het Stadhuis komen worden uiteraard, als tijd vrij is, direct geholpen. Of er wordt een afspraak voor u ingepland op een ander moment dat u het beste uitkomt. Degenen die een afspraak gemaakt hebben, gaan wel voor.

Een afspraak maken kan eenvoudig en snel via het digitale afsprakenloket (zie button). Hier geeft u aan waarvoor u naar het Stadhuis wilt komen. De beschikbare data en tijden verschijnen vanzelf in beeld. Na het maken van de afspraak volgt een digitale bevestiging en een overzicht van benodigdheden die meegenomen moeten worden. Inwoners zonder internet kunnen uiteraard telefonisch een afspraak maken (0251-) 256 256.

Afspraak maken

Efficiënt en vlot

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk van dienst zijn. Service op afspraak te verlenen heeft veel voordelen:

  • u wordt geholpen op de tijd die uzelf heeft bepaald en wanneer dat u schikt;
  • u zit direct met de juiste professional aan tafel;
  • de medewerkers zijn goed voorbereid;
  • u weet wat er nodig is om de afspraak succesvol te laten verlopen en
  • u wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd en krijgt de aandacht die u verdient.

Welkom

Geen afspraak gemaakt? Wij heten u van harte welkom.

Tijdens de openingstijden van het Klantcontactcentrum (KCC) is voor mensen zonder afspraak een vrije inloopbalie ingericht, waar u altijd geholpen wordt voor eenvoudige producten en diensten. Denkt u hierbij aan kortdurende en eenvoudige klantvragen zoals afhalen van documenten, afgeven van post of gevonden voorwerpen. Als blijkt dat een afspraak toch nodig is, maken we deze alsnog (vaak al op dezelfde dag). Ook kan er een afspraak gemaakt worden op een ander moment dat het u beter uitkomt.

Digitaal aanvragen

Voor veel zaken hoeft u de deur niet eens meer uit. Via onze website kan al veel geregeld worden. Zaken die vanuit huis geregeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld het aanvragen van een uittreksel uit de burgerlijke stand of de aangifte van een verhuizing.

Beverwijk, 26 april 2018

Contactgevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag 9.00 - 16.00
dinsdag 9.00 - 12.30
donderdag 9.00 - 20.00

Telefoon

0251 - 256 256
 

WhatsApp 

(tijdens openingstijden)
 

06-11614998


Contact

Openingstijden en adressen

Volg ons

logo facebookLogo Twitter

Logo Instagram