Uniek Sporten

Home > Inwoners & Ondernemers > Uniek Sporten

Uniek Sporten

Voor sporten en sporters met een beperking

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten en bewegen werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Een beperking hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Uniek Sporten is het sportloket aangepast sporten en helpt een geschikt aanbod te vinden. De gemeente Beverwijk wil als onderdeel van Uniek Sporten iedereen met een beperking in de regio aan het bewegen krijgen.

Heb jij een beperking en wil je graag sporten?

Mogelijk vraag jij je af wat de mogelijkheden zijn en of er een sport bij zit die jij zou kunnen beoefenen. Wil je een sportadvies of zit je met vragen over bijvoorbeeld financiële ondersteuning, hulpmiddelen of het zoeken van een maatje. Uniek Sporten helpt je bij al dit soort vragen en bij het vinden van een geschikte vorm van sport of bewegen.

Heb je als sportaanbieder ondersteuning nodig?

Uniek Sporten begeleidt en ondersteunt sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten. Om leden te werven, werken we samen met het (speciaal) onderwijs en de zorg. Ook deskundigheidsbevordering en advisering bij subsidie- en sponsoraanvragen behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Alle informatie over Uniek Sporten is te vinden op www.unieksporten.nl of in de app (verkrijgbaar voor iOS of Android). 
Uniek Sporten is te bereiken via telefoon (026 - 3773787) of via e-mail

Je kunt ook contact opnemen met de buurtsportcoach Aangepast Sporten Chelsey Edwards via e-mail of telefoon (06-19 08 01 02).