Vacatures

Vacatures

Beverwijk is met 40.000 inwoners een middelgrote gemeente met 2 kernen: de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. Beverwijk is van oudsher een handelsstad met een haven, Tata Steel, het brandwondencentrum, de Beverwijkse Bazaar. Het strand en de dorpsweide bepalen het gezicht van Wijk aan Zee.

Organisatie: praktisch en eigenwijs

Samen met inwoners en ondernemers werken ongeveer 300 medewerkers aan een sterke positie van Beverwijk binnen de IJmond. Als medewerker werk je in een middelgrote gemeente met grote stadse uitdagingen. Kenmerkend voor ons: eigenwijs, dynamisch, korte lijnen, informeel en no-nonsense.

De werkplek: modern en flexibel

Vanuit een modern en uniek Stadhuis dat open staat voor inwoners en ondernemers werken wij volgens een flexconcept. Het Stadhuis ligt in het hart van Beverwijk, naast het trein- en busstation.

Naar de vacature(s) (u verlaat deze website)

Denk jij dat jij bij ons past?

Zou je bij ons willen werken maar is er op het moment geen (geschikte) vacature, stuur ons dan een open sollicitatie met je CV.

Stageplek?

Op verschillende afdelingen zijn mogelijkheden voor stages, zowel voor korte als langere termijn. Een stageplek bij ons geeft je de kans om kennis te maken met de verschillende onderdelen van een overheidsorganisatie. Dus wil je een stage bij ons volgen, stuur ons dan je stageverzoek en CV. Wij beloven dat we binnen 3 weken contact met je opnemen.

Net afgestudeerd?

Dat betekent dat je de meest actuele kennis in huis hebt, die je uiteraard graag in een nieuwe werkomgeving wilt toepassen. Nog weinig ervaring? De gemeente staat midden in de maatschappij en tussen de mensen. Je kunt ervaring opdoen en krijgt daarbij alle steun. Jonge mensen worden aangemoedigd om zich – afhankelijk van diverse omstandigheden – verder te specialiseren of juist breder te ontwikkelen.

Werkzaam bij een andere overheidsorganisatie?

Dan kan je ervaring voor onze gemeente een welkome aanvulling zijn. Geïnteresseerd in een andere baan? Dan sta je open voor verandering – en kun je net zoveel van ons leren als wij van jou.

Werkzaam in het bedrijfsleven?

Mogelijk passen achtergrond, deskundigheid en ervaring juist heel goed bij de gemeentelijke organisatie. Een gemeente is een druk en levendig bedrijf maar dan met specifiek gemeentelijke procedures in een bestuurlijke omgeving wat het werken bij ons een extra dimensie geeft.

Wat heeft de gemeente Beverwijk te bieden?

De gemeente is een veelzijdige werkgever. Er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Kansen liggen er ook op andere werkvelden. Die sleutel heb je zelf in handen.

Meer informatie

Over onze organisatie.

(0251) 256 256.

Contactgevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag 9.00 - 16.00
dinsdag 9.00 - 12.30
donderdag 9.00 - 20.00

Telefoon

0251 - 256 256

WhatsApp 

(tijdens openingstijden)
 

06-11614998


Contact

Openingstijden en adressen

Volg ons

logo facebookLogo TwitterLogo Instagram