U kunt een trouwambtenaar van de gemeente Beverwijk kiezen, maar u kunt ook zelf iemand vragen die in een andere gemeente benoemd en beëdigd is als trouwambtenaar. Die persoon wordt dan voor één dag benoemd als trouwambtenaar van de gemeente Beverwijk. Let op! Bij een gratis huwelijk/partnerschap of budget huwelijk/partnerschap is het niet mogelijk om een trouwambtenaar te kiezen.

 

Onze trouwambtenaren stellen zich graag aan u voor

Sonja Elfrink

Trouwambtenaar Sonja Efrink

Eén van de mooiste dagen van jullie leven! Tijdens de huwelijksceremonie geven jullie elkaar het ja-woord voor familie en vrienden en als trouwambtenaar vind ik het erg leuk om dat te begeleiden. Sinds een aantal jaren doe ik dat met veel plezier in een persoonlijke toespraak waarin jullie verhaal en ontmoeting is verwerkt, want ieder huwelijk is en blijft uniek. Met het ja-woord beloven jullie elkaar trouw en spreken daarmee uit om de tijd die je tot nu toe samen bent geweest, voort te zetten. Tijdens de ceremonie mag je ook elkaar toespreken, een voordracht van familielid of vrienden inpassen of naar een muzikaal intermezzo luisteren. In het voorbereidingsgesprek nemen we met elkaar alle wensen door, zodat de ceremonie helemaal aansluit op wat jullie voor ogen hebben. En er als bruidspaar ontspannen van kunnen genieten. Een feestelijke huwelijksdag om naar uit te kijken én een blijvende en onvergetelijke herinnering wordt! Graag tot ziens bij de kennismaking.

Maus Granaat

Trouwambtenaar Maus Granaat

Mijn naam is Maus Granaat en ben nog een hele 'verse' trouwambtenaar. In augustus 2018 heb ik mijn eerste officiële huwelijk gesloten als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor een dag. Dit waren vrienden van mij. Ik vond het een ongelooflijke eer om de mooiste dag van twee mensen met een huwelijk te mogen bezegelen.  Dit was voor mij een moment waarop ik dacht, ik wil officieel trouwambtenaar worden. Na het sluiten van een tweede huwelijk heb  ik de knoop doorgehakt en ben sinds november 2019 beëdigd door de rechtbank en benoemd door de gemeente Beverwijk. Ik vind het elke keer weer bijzonder dat twee mensen zoveel om elkaar geven dat zij middels het huwelijk een verbintenis voor het leven aangaan en elkaar het “jawoord” willen geven. Ik vind het leuk om met een aanstaand echtpaar in gesprek te gaan, hun verhalen te horen en hiervan een mooie toespraak te maken, die hier en daar doorspekt is met wat humor en anekdotes. Een mooie ceremonie  die afgesloten wordt met de kus… het uitwisselen van de ringen en het tekenen van het trouwboekje en de huwelijksakte. Ik zou het geweldig vinden om ook jullie huwelijk tot een mooie dag te maken. Dus wat mij betreft heel graag tot ziens.

Ineke Heijnen

Trouwambtenaar Ineke Heijen

Ik ben sinds februari 2014 buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de gemeente Beverwijk. Met ontzettend veel plezier en positieve energie draag ik er heel graag aan bij om jullie door het huwelijk met elkaar te verbinden. Op deze dag, de mooiste van jullie leven, laten jullie zien dat de liefde is als kunst: het komt je leven binnen als nieuw - verwachtingen en beperkingen zijn overbodig: jullie liefde is zoals jullie haar ervaren. En in bijzijn van familie en vrienden lichten jullie een tipje van jullie sluier op en laten ook naar de buitenwereld zien hoe jullie de liefde beleven. Hier is geen handleiding voor nodig, dat doe je recht vanuit je hart. Voor het huwelijk gesloten wordt, is het fijn om elkaar wat beter te leren kennen en ervoor te zorgen dat het huwelijk wordt ingezegend op de manier zoals jullie het willen. Het is mijn kracht om ieder huwelijk de persoonlijke aandacht en persoonlijke touch te geven die het verdient. Ik vind het belangrijk dat het moment van de huwelijksplechtigheid in jullie herinnering gegrift blijft als een unieke ervaring: een heel bijzonder moment waarop jullie jullie liefde met de buitenwereld hebben willen delen, en in het middelpunt van de belangstelling mochten staan. En dat is mijn drijfveer: een heel klein beetje aan dat bijzondere moment bijdragen.

Cor Hienkens

Trouwambtenaar Cor Hienkens

Trouwen is een feest. Die dag is een topdag in het leven van 2 mensen samen,dus van jullie. Het blijft een piketpaal in een leven, in jullie leven. Niet alleen het feest blijft in herinnering maar zeker ook het trouwmoment. Ja….. een woord van slechts 2 letters is toch heel bijzonder. Graag geef ik mijn medewerking aan jullie feest tezamen met jullie dierbaren. Jullie bepalen zelf jullie trouwceremonie. In een voorgesprek bepalen jullie wat deel uitmaakt van dit unieke moment.

Ingrid Persson

Trouwambtenaar Ingrid Persson

Mijn naam is Ingrid Persson en ik ben sinds 2010 Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (Babs). Dat wil zeggen dat ik jullie verbintenis, die jullie samen hebben afgesproken tot een onvergetelijke ervaring voor jullie en jullie familie mag en kan maken. Ieder mens is voor mij speciaal , Geloof, Etnische achtergrond, of Geaardheid het maakt mij niet uit. Ik geef een stukje inzicht in jullie leven en waarom jullie voor elkaar gekozen hebben en jullie toe zijn aan de volgende stap. Ik zorg er samen met jullie voor, dat het een dag wordt, waar jullie nog lang en met veel plezier op terug zullen kijken. Want een liefdesrelatie is de allerbelangrijkste ontdekkingstocht die de mens kan ondernemen. Wel precies zoals jullie het zelf willen, humoristisch, klassiek, stijlvol, alles is mogelijk. Een huwelijk of een partnerschap is een bewuste keuze, om jullie levens met elkaar te verbinden en jullie dromen waar te maken en daarin mag ik jullie begeleiden, wat ik het mooiste vind om te doen. Alles is bespreekbaar en samen komen we er zeker uit hoe jullie en ik deze ceremonie zullen vormgeven. Drie weken voor de ceremonie neem ik contact met jullie op, om te bespreken hoe of wat jullie willen op deze dag.

Frank Rood

Trouwambtenaar Frank Rood

Ik ben Frank Rood en sinds 2004 actief als trouwambtenaar voor de gemeente Beverwijk. Ik heb al meer dan 100 huwelijken voltrokken. Het is fantastisch om bij een bijzondere gebeurtenis als een huwelijksdag een rol van betekenis te vervullen. Uiteraard luister ik hierbij goed naar jullie ideeën en wensen en denk ook graag mee om de invulling zo persoonlijk mogelijk te maken en een ceremonie neer te zetten die bij jullie past. Alles is hierin bespreekbaar. Met een vleug luchtigheid en ruimte voor een officiele en mooie huwelijksvoltrekking. Ruim van te voren maak ik een afspraak om elkaar beter te leren kennen en 'jullie dag' vorm te geven.

Rita Springer

Trouwambtenaar Rita Springer

Hartelijk gefeliciteerd, jullie willen trouwen; wat een mooie stap! Voor mij blijft het bijzonder om een rol te mogen spelen tijdens een trouwdag. Dus ook die van jullie. Graag ga ik in gesprek om er een persoonlijke huwelijksceremonie van te maken. Jullie geven aan wat jullie willen horen: willen jullie aandacht voor een thema, kijken hoe verleden,heden en toekomst verbonden kunnen worden, speciale aandacht voor bepaalde mensen, interactie met jullie en de gasten? Mijn communicatie- en onderwijsachtergrond zorgt er mede voor dat ik mooie verhalen kan neerzetten en makkelijk met jullie grote en kleine gasten kan omgaan. Wellicht tot ziens!

Wim Spruit

Trouwambtenaar Wim Spruit

Het huwelijk is voor veel bruidsparen de mooiste dag van hun leven. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Met een vrolijke noot of een serieus moment, terugblikken op uw leven en vooruitkijken. Het sluiten van een huwelijk is een ceremonie, met een tikkeltje protocol, maar het is vooral een feest. Bij mij kan bijna alles en mag heel veel. Als  bruid en bruidegom maar 'ja' zeggen en de getuigen de akte mede ondertekenen. Voor de rest? U mag elkaar toespreken, kiezen voor een muzikaal intermezzo; een nichtje wil een gedicht voordragen, een oom wil een ondeugende anekdote kwijt, het kan. Huwelijken zijn voor mij allemaal gelijk: vrouw/man, vrouw/vrouw of man/man. U bepaalt de entourage van de plechtigheid. Daarom kom ik graag, ruim van tevoren bij u thuis of op de trouwlocatie om samen inhoud te geven aan de ceremonie. Wat kan ik wel en wat kan ik niet zeggen, het is immers uw trouwdag. De eerste ontmoeting, wanneer de vlam oversloeg, samenwonen of nog niet, ten huwelijk gevraagd of niet, op weg naar het huwelijk, vrienden en familie, kinderen, de dag van vandaag! Het is ontzettend leuk om trouwambtenaar te zijn: sinds 2004 heb ik heel veel lieve en aardige mensen leren kennen, die kiezen voor dit heugelijke moment in hun leven. Vaak ontroerende momenten, maar ook met humor!  Ik zeg ‘ja’, nu het bruidspaar nog…