Vanaf 2021 gaan we deze wijk opnieuw inrichten. We gaan rioleringswerkzaamheden en verbeteringen aan de straat uitvoeren. Hieronder leest u meer over de werkzaamheden.

In 2020 hebben inwoners en belanghebbenden al tips en wensen over de inrichting van de wijk kunnen geven. Op basis daarvan zijn we aan de slag gegaan met een Voorlopig Ontwerp. Het Voorlopig Ontwerp voor de herinrichting is klaar. In dit Voorlopig Ontwerp hebben wij zoveel mogelijk rekening gehouden met wensen en tips van de bewoners. We zijn benieuwd wat inwoners ervan vinden.

U kunt uw mening geven over het Voorlopig Ontwerp.

We hebben hiervoor een speciale website gemaakt. Op de kaart op de website ziet u het Voorlopig Ontwerp. Ook kunt u de bestaande en nieuwe situatie bekijken. U kunt door op de kaart te klikken een suggestie of een vraag achterlaten. U kunt via deze kaart ook reageren op suggesties en vragen van andere bewoners.

Meld u aan voor een klankbordgroep. En praat mee over de herinrichting.

U kunt zich via de website opgeven. We delen de klankbordgroepen in naar deelgebied van de wijk. De klankbordgroepen houden we  na de zomervakantie. Wanneer u zich heeft opgegeven voor een klankbordgroep krijgt u daar nog bericht over.

Heeft u vragen? Stel deze gerust!

Het algemene telefoonnummer is 0251 256 256 of email info@beverwijk.nl.

Heeft deze informatie u geholpen?