Ben je net gestart met ondernemen of heb je plannen om een eigen onderneming te starten? Neem dan 3 april deel aan de gratis training ‘Succesvol starten als ondernemer’ in het Stadhuis van Beverwijk. De training wordt verzorgd door het Startersloket van de gemeente Beverwijk. 

Stap voor stap richting de start van jouw bedrijf

De training is bedoeld voor startende of oriënterende ondernemers die hulp wensen bij het starten van een eigen bedrijf. Tijdens de training van 19.00 tot 21.30 uur neemt het Startersloket je stap voor stap mee richting de start van jouw bedrijf. 

Tips en antwoord op je vragen

Daarbij komen alle zaken aan bod waarmee je rekening moet houden bij het starten van je eigen bedrijf. Zoals kritische succesfactoren, jouw eigenschappen als ondernemer, jouw bedrijfsidee en hoe jij je kan onderscheiden. Maar ook: hoe je zorgt voor een onweerstaanbaar aanbod? Welke netwerkmogelijkheden er zijn in Beverwijk? Hoe kun jij je bedrijf organiseren? En hoe bepaal je je uurtarief? Je krijgt waardevolle tips en kunt jouw persoonlijke ondernemersvragen stellen. 

Netwerken na afloop

Na afloop van de training is er gelegenheid tot netwerken. Je ontmoet deze avond gelijkgestemden en kan direct aan jouw netwerk werken in de gemeente Beverwijk.

Ben jij erbij? Meld je aan vóór 31 maart 

De bijeenkomst is gratis voor inwoners van de gemeente Beverwijk.
Meld je aan via het formulier op de website van het Startersloket(externe link). Je ontvangt een bevestiging van jouw registratie.

Stad van en voor ondernemers

‘Beverwijk is al 725 jaar ook een stad van en voor ondernemers. Ondernemers zijn van groot belang voor de gemeente. Daarom werken we samen met Stichting Startersloket om de (startende) ondernemer beter te ondersteunen,’ vertelt wethouder Teun-Jan Tabak. De wethouder opent maandag 3 april de bijeenkomst. 

Alvast meer weten?

Wil je alvast meer weten over het starten van je eigen bedrijf? Op de website van het Startersloket(externe link) vind je veel informatie, waaronder een handig stappenplan. In 20 stappen krijg je inzicht in de belangrijkste onderwerpen voor jouw startende onderneming.