Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route kunnen inwoners bij buurtbewoners langs voor vragen over duurzame maatregelen. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom corona kunnen de open dagen op 31 oktober en 7 november helaas niet doorgaan. Gelukkig zijn op de website www.duurzamehuizenroute.nl al veel verhalen te vinden én kan vanaf november online inspiratie opgedaan worden met een digitaal bezoek aan woningen.

Tijdens de Duurzame Huizen Route kunnen huiseigenaren hun deuren openen en anderen laten zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Gemeenten in het werkgebied van Omgevingsdienst IJmond doen mee om zoveel mogelijk inwoners te inspireren hun woning te verduurzamen. Het hele jaar door kunt u via www.duurzamehuizenroute.nl/beverwijk uw vragen stellen aan duurzame inwoners van uw gemeente.

Blijf op de hoogte

Woont u in gemeente Beverwijk, Bloemendaal, Edam-Volendam, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Landsmeer, Oostzaan, Uitgeest, Velsen, Wormerland of Zandvoort? Schrijf u vooral in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de digitale ontwikkelingen. Vindt u het leuk om anderen op weg te helpen en wellicht uw woning digitaal open te stellen? Meld uw woning aan en deel uw duurzame woonverhaal via www.duurzamehuizenroute.nl