Stap over op duurzame energie. Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Beverwijk ondersteunt deze actie. De actie is verlengd tot en met 31 januari 2021.

Installateurs

Er is een gezamenlijke inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor u op maat maken. Zij bieden u alle drie dezelfde lage prijs voor installatie van de panelen. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat. Als u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Deelname

U kunt zich tot en met 31 januari 2021 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het verloop het actietraject, dat gelijk van start gaat wanneer u zich inschrijft.

Omgevingsdienst IJmond (ODIJ)

Kijk voor meer informatie op de website van de Omgevingsdienst IJmond

www.odijmond.nl

Heeft deze informatie u geholpen?