Beverwijk heeft een eigen afvalbrengstation(externe link) op het BUKO-bedrijventerrein. Daar kunt u uw grofvuil naartoe brengen. Het afvalbrengstation is geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.15 uur. Zijn spullen nog goed? Geef ze een tweede leven.

Grofvuil wegbrengen naar het afvalbrengstation

Zorg dat u grofvuil op een juiste manier weggooit en niet naast de containers in uw straat of in andere straten plaatst. U kunt grofvuil brengen naar het afvalbrengstation BUKO bedrijvenpark 1. De afvalpas moet u meenemen. Kijk voor meer informatie op de website van HVC(externe link).

Heeft u een aanhanger nodig voor uw spullen? U kunt gratis een aanhanger lenen via de website van HVC(externe link). Als u grofvuil niet kunt wegbrengen, kan HVC het ophalen. U kunt telefonisch een afspraak met HVC maken via 0800-0700. HVC komt dan binnen 10 werkdagen grofvuil ophalen op de afgesproken plek. 

De actuele openingstijden van het afvalbrenstation vind u ook op de website van de HVC(externe link)

Mijn spullen zijn nog goed

Zijn uw spullen nog goed? Denk dan aan de kringloopwinkel Noppes aan de parallelweg 10. U kunt uw spullen daarnaartoe brengen of Noppes kan het bij u ophalen. Heeft u kledingstukken die u weg wilt doen, breng dit dan naar het Leger der Heils aan de Geysendorfferlaan 4A. Via Marktplaats bestaat ook de mogelijkheid om spullen tegen een vergoeding te verkopen of gratis op te laten halen.

Bedrijfsafval wegbrengen

U kunt geen afval van uw bedrijf/winkel naar het afvalbrengstation brengen. Op het Aflvabrengstation controleren de medewerkers of het om bedrijfsafval gaat. Bedrijven moeten zelf zorgen voor het afvoeren van het bedrijfsafval. Hiervoor moet dan een contract worden afgesloten. Een overzicht van inzamelaars vindt u op de website Afvalgids(externe link).

Heeft deze informatie u geholpen?