©Beverwijk.nl is de toegang tot informatie vanuit het Stadhuis van de gemeente Beverwijk. Wij proberen u zo snel mogelijk de juiste informatie te geven. Het functioneel beheer van de site ligt bij het Digiteam. De verantwoording voor inhoud en actualiteit ligt bij de vakafdelingen. Voorop staat dat de informatie correct, actueel en voor de gebruiker toegankelijk is. De website voldoet aan de Webrichtlijnen: toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid vinden wij belangrijk. Wij staan open voor opmerkingen of ideeën. Vindt u dat iets beter kan? Heeft u een opmerking? Of komt u fouten of verouderde informatie tegen? Meld het via ons contactformulier.

Deze website is wordt sinds 1 april 2015 elke dag gearchiveerd op Archiefweb.eu.

Website Archiefweb.eu

Auteursrechten

De gemeente Beverwijk behoudt zich uitdrukkelijk het auteursrecht voor op de via Beverwijk.nl verstrekte informatie. Dit geldt voor teksten, video- en beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Beverwijk is het niet toegestaan de informatie, anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren.

Proclaimer

Voor de afhandeling van e-mails en webformulieren volgt de gemeente Beverwijk de e-mailgedragslijn van de overheid. In deze richtlijn en verordening staat hoe overheden en de gemeente Beverwijk specifiek moeten handelen bij ontvangst, beantwoording en archivering van e-mail. Vragen worden over het algemeen binnen 3 werkdagen beantwoord. Duurt het langer, dan ontvangt u daarover een bericht.

Op deze website wordt u voor publicaties doorgezonden naar de landelijke website www.overheid.nl. Alle Algemeen Verbindende Voorschriften (AVV’s) worden bekendgemaakt in het elektronische gemeenteblad.  De elektronische publicaties hebben een officieel karakter.

Links naar andere websites

Op deze website treft u links naar andere websites van publiek- of privaatrechtelijke organisaties. Deze website biedt deze links aan als dienstverlening. De bepalingen van de betreffende websites zijn dan van toepassing.

Formulieren

Als u op deze website online een formulier invult, verzamel dan eerst de gegevens die gevraagd worden. Als u bij het invullen van het formulier meer dan 15 minuten stopt, dan vervalt het formulier en moet u alles opnieuw invullen. U kunt de tijd zelf verlengen gedurende het proces.