Wordt het steeds moeilijker om de rekeningen te betalen? Wacht dan niet te lang en zoek hulp. Kom naar het spreekuur geldzaken. Deskundigen van Sociaal.nl en Socius of het Sociaal team zijn aanwezig om uw financiële vragen te beantwoorden en bieden hulp bij schulden. Als het korte gesprek tijdens het spreekuur niet genoeg is maken zij een vervolg afspraak met u.

Het spreekuur is alleen op afspraak elke vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Stadhuis. U kunt een afspraak maken via onderstaande knop of bel 0251-256 256

Afspraak maken

Online zelfhulp bij financiële problemen

Op Startpunt Geldzaken/Beverwijk staan geldplannen die u kunnen helpen om beter met geld om te gaan. Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nibud met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de Stichting Certificering FFP. Startpunt Geldzaken stelt geldplannen beschikbaar voor huishoudens in verschillende omstandigheden.

Meer zelf online oplossen

Trainingen leren omgaan met geld

Bent u ondernemer?

Heeft u een mooi bedrijf maar ook financiële zorgen? 155 Help een bedrijf ondersteunt in opdracht van gemeenten jaarlijks duizenden ondernemers die het (tijdelijk) moeilijk hebben. Deze hulp is gratis.

Heeft deze informatie u geholpen?