Japanse duizendknoop

De Japanse duizendknoop is een exotische plant die alle andere planten en bloemen verdringt. De Japanse duizendknoop groeit van maart tot en met oktober en kan schade veroorzaken aan zelfs huizen, straten en riolering. De Duizendknoop is lang en hol met zijtakken en grote bladeren. De plant heeft crème-witte of wit-roze bloemen. 

Japanse duizendknoop

Heeft u een Japanse duizendknoop gezien? Maak dan snel een melding via het meldingsformulier:

Japanse duizendknoop melden

Informatie over meldingsapp Fixi

Vanaf 1 oktober kunt u meldingen voor openbare ruimte en veiligheid maken via Fixi. Fixi vervangt de huidige meldingssystemen Verbeterdebuurt en WaakSamen. Het samenvoegen van de systemen maakt het voor u makkelijker om een melding te maken. Daarnaast maakt buurgemeente Heemskerk ook gebruik van Fixi. Melden stopt niet bij de gemeentegrens. Meer weten over Fixi?

Download de app of meld via de website

Via deze pagina of de Fixi app kunnen inwoners overal en altijd meldingen openbare ruimte en veiligheid doorgeven aan de gemeente. De Fixi app is beschikbaar voor de besturingssystemen iOS en Android. U kunt de apps Verbeterdebuurt en Waaksamen verwijderen van de telefoon en tablet. Wij ondersteunen deze systemen niet meer.

Nieuwsbericht Fixi

Melden? Makkelijk! Fixi

Heeft deze informatie u geholpen?