Jeugdhulp is alle hulp aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. U kunt bij de gemeente terecht voor vragen als er iets is met uw kind. Van advies bij een vraag over opvoeden tot en met hulp voor kinderen met een stoornis, bijvoorbeeld autisme. Wij verwijzen u door naar de juiste hulp. Veiligheid van het kind staat hierbij altijd voorop.

Denkt u dat uw kind zorg nodig heeft? Of wilt u advies?

Met alle vragen kunt u terecht bij het Sociaal team(externe link) in uw wijk. De deskundigen bekijken samen met u wat u zelf kan doen. Of welke professionele hulp eventueel nodig is en hoe die georganiseerd kan worden.

Is er sprake van een crisis? Bijvoorbeeld kindermishandeling of huiselijk geweld? Bel dan direct met het steunpunt Veilig Thuis 0800-2000 of bel 112.

Centrum voor Jeugd en Gezin Kennemerland

Vragen over de opvoeding die horen erbij. Maar wanneer het niet lekker loopt in je gezin, is het soms prettig om daar met iemand over te praten. De medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin staan voor je klaar. Kijk voor meer informatie op de website van CJG Kennemerland(externe link)

Meer informatie

Meer informatie over jeugdhulp kunt u vinden op de website van Regelhulp(externe link) of op website van de Rijksoverheid(externe link). In de Beverwijkwijzer(externe link) staat ook veel praktische informatie en contactgegevens van jeugdzorgorganisaties in Beverwijk.

Heeft deze informatie u geholpen?