Er ligt een cadeautje voor de mantelzorger klaar!

Mantelzorg is zorgen voor een naaste. Deze zorg lijkt vanzelfsprekend, maar gaat verder dan de alledaagse hulp die we elkaar geven. Mantelzorgers zijn bijvoorbeeld senioren die zorgen voor hun partner, ouders die zorgen voor hun gehandicapte kind of kinderen die zorgen voor hun chronisch zieke ouder. Zonder al die onbetaalde hulp zou het leven er voor veel mensen heel anders uit zien.

Om uiting te geven aan onze waardering voor u als mantelzorger willen we u graag een kleine attentie geven. De gemeenten Beverwijk en Heemskerk bieden alle mantelzorgers die zorgen voor iemand in Beverwijk of Heemskerk een VVV cadeaukaart van €25,- euro aan.

Let op!

  • Het is belangrijk dat degene voor wie u zorgt in de gemeente Beverwijk of Heemskerk woont. Of u zelf in deze regio woont, speelt geen rol. Zorgt u voor iemand die in een andere gemeente woont? Dan kunt u bij die gemeente informeren naar de mantelzorgwaardering.
  • Wij geven maximaal 2 VVV-cadeaukaarten per zorgvrager. Per mantelzorger wordt maximaal 1 bon verstrekt.
  • U verleent minimaal 4 uur per week mantelzorg aan iemand die langdurig ziek is of op een andere manier beperkt is. U doet dit al meer dan 3 maanden en wordt niet betaald.

Mantelzorgwaardering aanvragen

MaatjeZ, Centrum voor Mantelzorg

MaatjeZ, Centrum voor Mantelzorg, ondersteunt de mantelzorgers in opdracht van de gemeenten Beverwijk en Heemskerk. Deze hulp is gratis. Meer informatie over MaatjeZ vindt u op hun website

Privacy

Klik hier als u meer wilt weten over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Heeft deze informatie u geholpen?