Ringvaartweg

De vraag naar elektriciteit groeit hard. Om aan deze groeiende vraag te voldoen komt aan de Ringvaartweg in Beverwijk een nieuw 150kV-schakelstation. Voor de bouw van dit station moet het riool deels aangepast worden. Voor toekomstig te leggen kabels en leidingen brengen we ondergronds alvast mantelbuizen aan. 

Aannemer NRG Group voert deze werkzaamheden in opdracht van TenneT uit op het westelijke deel van de Ringvaartweg. Vanaf 9 oktober tot 16 oktober 2023 werken we langs de Parallelweg en de hoek van de Ringvaartweg. Een omleiding voor fietsers en voetgangers is ingesteld.

Tussen maandag 16 oktober en vrijdag 1 december 2023 is er géén doorgaand verkeer mogelijk over de Ringvaartweg. Deze weg is vanaf de Parallelweg of De Meerlanden afgesloten. Een omleiding is met bebording aangegeven. Bestemmingsverkeer heeft toegang tot de in het werkvak liggende bedrijfspercelen. Parkeren in het werkvak is niet toegestaan.

Beperkte bereikbaarheid van Bazaar Parking

De ingang naar de Bazaar Parking (P0), aan de kant van de Parallelweg, is gedurende de hele werkperiode buiten gebruik. De uitgang van deze parkeerplaats is uitsluitend in het weekend te gebruiken om van de parking rechtsaf naar de Parallelweg te rijden.  

In het voorjaar van 2024 zijn er op deze locatie opnieuw werkzaamheden gepland. Details over die werkzaamheden en de bereikbaarheid volgen later. 

Vragen over deze werkzaamheden?

Neem dan contact op met omgevingsmanager Leontien Benders van NRG Group via l.benders@nrg-group.eu