Rotonde Watermolen

Op maandag 13 mei begint de firma Infra Consult Van Dooren uit Beverwijk met het herstraten van de rammelstrook op de rotonde Watermolen.

We veranderen niets aan de rotonde of de bocht zelf. Aan de binnenkant van de bocht van Meerlanden naar Laan van Broekpolder liggen basaltblokken. Deze zijn daar aangebracht zodat personenauto’s de bocht ruimer nemen. Daardoor is de snelheid lager en hebben automobilisten beter zicht op fietsers. De blokken zijn de afgelopen jaren wat omlaag gezakt. Door de basaltblokken weer wat hoger aan te leggen wordt deze bocht minder comfortabel te nemen.

Omleiding vanwege de werkzaamheden

De werkzaamheden duren van 13 tot 15 mei 2024. De rechtsafstrook van Meerlanden naar Laan van Broekpolder wordt afgezet. Autoverkeer in de richting Laan van Broekpolder kan gedurende deze drie dagen niet rechtsaf op de rotonde.  Autoverkeer leiden we om via de Wim Kanlaan en de Eduard Jacobslaan. Dit wordt met bebording aangegeven.

Nood- en hulpdiensten kunnen de wijk altijd bereiken, ook tijdens deze werkzaamheden. Ook blijft de weg toegankelijk voor HVC om containers te kunnen legen. Uw huisvuil kunt u op de gebruikelijke manier aanbieden.

Geef elkaar de ruimte

Tijdens de uitvoering kan er overlast ontstaan. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen. Wij vragen u enig begrip op te brengen en elkaar waar nodig de ruimte te geven. Zowel voor de veiligheid van de mede-weggebruiker als ook voor de veiligheid van het personeel van de aannemer.

Als u meer wilt weten over deze werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de firma Infra Consult Van Dooren via het algemene nummer (0251) 700 218.
 

Verkeersplan downloaden