Ook met een beperking kunt u sporten of bewegen. Sporten en bewegen is niet alleen goed voor uw gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten en bewegen werkt u aan een goede conditie en bouwt u sociale contacten op. Daarom is er Uniek Sporten. Dit is een sportloket voor aangepaste sporten om te helpen een geschikte sport te vinden. We hopen zo dat iedereen met een beperking ook kan genieten van sport en bewegen. 

Heeft u een beperking en wilt u graag sporten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Is er een sport die u kan doen? Wilt u sportadvies? Of heeft u vragen over financiële ondersteuning, hulpmiddelen of het zoek van een maatje? Uniek Sporten helpt u met deze vragen. En het vinden van een geschikte vorm van sport en beweging voor u.

Heeft u als sportaanbieder ondersteuning nodig?

Uniek Sporten begeleidt en ondersteunt sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten. Om leden te lokken, werken we samen met het (speciaal) onderwijs en de zorg. Ook hulp en advies bij subsidie- en sponsoraanvragen horen tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Alle informatie over Uniek Sporten vindt u op de website van Uniek Sporten(externe link). Uniek Sporten is bereikbaar via het telefoonnummer 026 377 37 87 en het emailadres info@unieksporten.nl.

U kunt ook contact opnemen met de buurtsportcoach Chelsey Edwards van Aangepast Sporten. Zij is via het e-mailadres c.edwards@heliomare.nl of het telefoonnummer 06 19 08 01 02 bereikbaar.

Heeft deze informatie u geholpen?