De gemeente Beverwijk is een aantrekkelijke stad om te winkelen. Beverwijk heeft een vernieuwd stadscentrum met een weekmarkt en vijf unieke winkelgebieden. De Bazaar, de meubelboulevard, het Marlo-terrein, de Plantage en de Wijkerbaan.

Het stadscentrum

Het stadscentrum is het eeuwenoude hart van Beverwijk. De winkelstraat De Breestaat met vele aanloopstraten is compleet vernieuwd. Meer informatie vindt u op de website van Beverwijk Centrum(externe link).

Gratis parkeren

Bezoekers van het centrum van Beverwijk kunnen gratis parkeren op zaterdag en zondag. Meer informatie over parkeren in Beverwijk vindt u op de pagina Betaald parkeren en blauwe zone.

De Beverhof

De Beverhof is een eigentijds en compleet winkelcentrum dat voorziet in dagelijkse boodschappen, fashion en meer. Overdekt winkelen in het hart van Beverwijk; dat kan in de Beverhof.

Website De Beverhof(externe link)

Facebookpagina De Beverhof(externe link)

De weekmarkt

Elke woensdag is er een weekmarkt in de Breestraat. De marktmeesters zijn elke woensdag bereikbaar tussen 07.00 - 18.00 uur. En op dinsdag voor af- en aanmeldingen via telefoonnummer 06-54213341 (Johan Boon) en 06-51752516 (Erik de Vrij). Meer informatie over de weekmarkt staat op de Facebookpagina van Weekmarkt Beverwijk(externe link).

Beste Markt van Nederland 2018

In 2018 is onze weekmarkt als 2e geëindigd bij de verkiezing voor ‘Beste Markt van Nederland 2018’.

De Bazaar 

De Beverwijkse Bazaar is Europa’s grootste overdekte markt. De Bazaar is geopend op zaterdag, zondag en feestdagen van 8.00 tot 18.30 uur. Elk weekend trekt de bazaar duizenden bezoekers. Allerlei terrasjes, amusante standwerkers en gezellige livemuziek zorgen voor een unieke sfeer. Er zijn 5.500 parkeerplaatsen. Meer informatie vindt u op de website van De Bazaar(externe link).

De Woonboulevard

De Beverwijkse woonboulevard was de eerste in Nederland en ligt aan de Parallelweg. Er zijn allerlei woonwinkels en parkeren is gratis.

Winkelcentrum Wijkerbaan

Winkelcentrum Wijkerbaan is in 2012 is het opgeleverd. Het aanbod varieert van een apotheek tot kledingwinkel en van bakker tot kapsalon. Het winkelcentrum heeft een parkeerdek, maar ook rondom het winkelcentrum is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Website Winkelcentrum Wijkerbaan(externe link)

Facebookpagina Wijkerbaan(externe link)

Winkelcentrum Plantage

Winkelcentrum Plantage is van vele markten thuis. Winkelcentrum Plantage heeft een gevarieerd aanbod van winkels. Voor het winkelcentrum is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Website Winkelcentrum Plantage(externe link)

Facebookpagina Winkelcentrum Plantage(externe link)

Heeft deze informatie u geholpen?