Onderneming starten

  • Startersloket

Bent u woonachtig in de gemeente Beverwijk en denk je na over het starten van een eigen onderneming? Als gemeente helpen wij u graag op weg. Via ons Startersloket kunt u zich optimaal voorbereiden op de start van uw eigen bedrijf. Eerstelijns ondersteuning van het Startersloket is voor u als inwoner van onze gemeente gratis.

Ook als niet-starter heeft het startersloket genoeg te bieden aan ondernemers zoals trainingen, cursussen, workshops, kennisbank, advisering en ondersteuning.

Startersloket Beverwijk(externe link)

  • Beverwijk Start-Up

De Vereniging van Eigenaren Centrum Beverwijk (VECB) heeft de website Beverwijk Startup gebouwd. Dit is dé website voor startende en bestaande ondernemers die het centrum van onze stad willen komen versterken.

Beverwijk Start-Up(externe link)
 

Subsidieregelingen voor ondernemers

Er bestaan veel subsidieregelingen voor ondernemers. Kijk hiervoor op de volgende websites:

Ondernemersverenigingen Beverwijk

Binnen de gemeente Beverwijk zijn verschillende ondernemersverenigingen. Voor het bedrijventerrein en winkelcentra. Hieronder staan de ondernemingsverenigingen:

Duurzaam ondernemen

Kijk voor meer informatie op de pagina van duurzaam ondernemen.

Beleid

Op de pagina vastgesteld beleid vindt u alle vastgestelde beleidsstukken van de gemeente Beverwijk. Op deze pagina staat ook het lokale detailhandelsbeleid 2018 - 2023.

Regionale Detailhandelsbeleid

De gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen hebben een regionale detailhandelsvisie voor de IJmond in opgesteld. Hiermee kan de komende jaren het onderscheidend vermogen van detailhandel in de kernen worden vergroot en ruimtelijke plannen worden afgestemd.

Detailhandelsvisie IJmond

Is het document niet toegankelijk voor u? Stuur dan een mail naar website@beverwijk.nl. Vermeld in uw mail duidelijk om welk pdf-bestand het gaat.

Interessante externe websites

Heeft deze informatie u geholpen?