Beverwijk is altijd in beweging. Dat geldt voor de inwoners, maar ook voor de gemeente zelf. De uitstraling van de gemeente Beverwijk – logo, huisstijl, website – is aan vernieuwing toe. We vinden het belangrijk dat onze inwoners zich herkennen in de nieuwe uitstraling van de gemeente Beverwijk. Daarom vragen we u graag met ons mee te denken.

Op vrijdag 16 juni organiseren we van 18.00 tot 20.00 uur een bijeenkomst in het gemeentehuis. We zoeken bewoners van alle leeftijden die met ons willen meedenken, onder leiding van ons ontwerpbureau. Tijdens de sessie staan vragen centraal zoals:

  • Wat kenmerkt Wijkers?
  • Wat zijn onze symbolen?
  • Wat is het karakter van onze gemeente?

Inspiratie voor het ontwerp

Het doel van de bijeenkomst is om inspiratie te leveren voor een nieuw ontwerp. Later kunt u reageren op het ontwerp. Op het gemeentehuis, maar ook online. Ook inwoners die niet bij de bijeenkomst op 16 juni zijn, krijgen de kans om te reageren.

Meld u aan voor de bijeenkomst op 16 juni

Lijkt het u leuk om mee te denken? Dan zie we u graag op vrijdagavond 16 juni van 18.00 tot 20.00. Wij zorgen voor belegde broodjes en iets te drinken. Meldt u zich aan via onderstaande knop.

Meld u aan voor de bijeenkomst

Let op: We streven naar een zo gevarieerd mogelijke groep inwoners. Bij teveel aanmeldingen maken we een selectie. U ontvangt eind mei bericht of u wel of niet mee kunt doen.