We hebben ons huis de afgelopen maanden goed leren kennen. Zeg eens eerlijk: Hoe is het bevallen? Te weinig ruimte, te veel ruimte? Past het huis je nog? En, hoe denk je dat dat over tien of twintig jaar is? Nu nadenken over hoe je later wilt wonen is helemaal niet gek. Sterker nog, dat is slim! Dat is onze boodschap in de campagne ‘Ook later lekker wonen’. 

Er zijn veel mogelijkheden. Thuis blijven wonen, verhuizen naar een geschikte koopwoning of juist een sociale huurwoning, misschien zelfs wonen in een woongroep. Maar, waar uw voorkeur ook ligt: het vraagt om voorbereiding. 

Doe de wooncheck

Doe daarom vast eens een snelle  wooncheck op ooklaterlekkerwonen.nu, ontdek uw voorkeuren en bekijk wat u nu (of later) kunt doen om lekker te blijven wonen!
 
Ook Later Lekker Wonen is een campagne van de gemeenten Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen, Zandvoort en de woningcorporaties in deze gemeenten en wordt gefinancierd met steun van de provincie Noord-Holland. Kijk voor alle informatie op www.ooklaterlekkerwonen.nu.