De energieprijzen zijn flink gestegen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar informatie en mogelijkheden om aardgasvrij(klaar) te wonen en te leven. Ben je toe aan de volgende stap? Project Groen Thuis biedt een jaar lang individuele begeleiding van een bouwkundig adviseur en advies op maat. De inschrijving voor deelname is weer geopend. Deze keer is er plaats voor veertig deelnemers. Meld je aan via: www.duurzaambouwloket.nl/groenthuis(externe link).

Advies op maat en een jaar lang begeleiding

Omgevingsdienst IJmond, Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente Beverwijk en de Huizendokter werken binnen het project Groen Thuis samen. Zij begeleiden veertig deelnemers richting een aardgasvrije woning. Deelnemers krijgen een huisbezoek, een adviesrapport op maat en een jaar lang begeleiding van een bouwkundig adviseur. Elke deelnemer betaalt hiervoor een eigen bijdrage van € 250,-.

Interessant voor wie?

Denk je al langer aan verduurzamen en heb je al kleine en misschien grote maatregelen genomen? Bereid je je serieus voor op een verbouwing of denk je al een tijd na over het verder verduurzamen van je huis, maar weet je niet goed wat de volgende stap is? Er is veel informatie beschikbaar en er zijn veel keuzes te maken. Zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Deelname aan project Groen Thuis kan uitkomst bieden.

Meld je aan

Interesse en ben je klaar voor de volgende stap? Meld je dan nu aan via het energieloket van de gemeente Beverwijk: www.duurzaambouwloket.nl/groenthuis(externe link). Vervolgens ontvang je een vragenlijst over jouw woning en je gewenste (woon)situatie. Je kunt je aanmelden tot 27 januari 2023. In de week van 6 februari 2023 hoor je of je bent geselecteerd.